Apple Hörgeräte - Tritt Apple in den Hörgeärte Markt ein? | MySecondEar

Slušni aparati Apple

Apple je dobro poznata tehnološka tvrtka koja, osim pametnih telefona, računala i drugih uređaja za elektroniku, također nudi AirPods. Apple "AirPods Pro" su bežične slušalice koje se mogu povezati s iPhoneom ili drugim Apple uređajima putem Bluetooth-a. Između ostalog, AirPods Pro nudi postavke koje su poznate i iz klasičnih slušnih pomagala. No, da li Apple zaista ulazi na tržište slušnih aparata i zamjenjuje Apple AirPods medicinske slušne aparate? Želimo odgovoriti na ovo pitanje u ovom članku.

Jedna od posebnih značajki Apple slušalica je njihov dizajn. Mali su i kompaktni i mogu se udobno nositi u uho. Također su otporni na vodu i stoga se mogu nositi na otvorenom tijekom sportova ili drugih aktivnosti.

Apple slušalice također nude izvrsnu kvalitetu zvuka. Imaju aktivno suzbijanje buke, pozadinski buka minimizirala je i poboljšala zvuk glazbe i drugog zvučnog sadržaja. Oni također nude mogućnost prilagođavanja zvuka i prilagođavanja pojedinačnim preferencijama korisnika.

Slušalice Apple također su vrlo ugodne za upotrebu. Jednostavno se možete kontrolirati glasom ili putem operativnih tipki na slušalicama . Oni također imaju integriranu glasovnu kontrolu koja korisniku omogućuje pozive, kontrolu glazbe ili slanje poruka bez dodirivanja iPhonea.

Uporaba AirPods -a kao slušnih aparata

Postavke za upotrebu AirPods mogu se prilagoditi pojedinačnom saslušanju kako bi se stvorilo personalizirano iskustvo slušanja. Za konfiguraciju, unaprijed stvoren audiogram može se uvesti u Appleovu zdravstvenu aplikaciju. Postavke AirPods -a prilagođene su potrebama zabilježenim u audiogramu.

Zamijenite AirPod -ove medicinske slušne aparate?

Sada je pitanje još uvijek postavlja Apple AirPods Medical Sluške aparat?

Zaključak se može jasno reći: AirPods nisu slušni aparat i ne mogu zamijeniti medicinske proizvode. Budući da se većina slušnih problema događa u području visoke frekvencije, nedostatak pojačanja u ovom području posebno je problematičan. Osim toga, teže gubitke sluha ne mogu se tretirati slušalicama koje se prvenstveno čine za slušanje glazbe.

U slučaju laganog gubitka sluha, AirPods se može ublažiti u svakodnevnom životu, ali ograničena udobnost i trajanje baterije govore protiv upotrebe kao svakodnevni slušatelj. Međutim, funkcija pozadinske buke, koja se može koristiti za nadoknadu tinitusa, posebno je pozitivna