Hansaton App: Hansaton Stream Hörgeräte App (iPhone & Android Kompatibilität)

Aplikacija Hansaton: Aplikacija Hansaton Stream Stream (iPhone & amp; Android kompatibilnost)

Preuzmite

Aplikaciju u trgovini App: https: //apps.apple.com/

Preuzmite

aplikaciju iz Google Play Store -a: https://play.google.com/

Aplikacija Hansaton Stream aplikacija je aplikacija koja je posebno razvijena za ljude koji koriste Hansaton slušne pomagale. Pomoću ove aplikacije korisnici mogu lako i povoljno upravljati i kontrolirati svoje slušne aparate.

Jedna od najvažnijih značajki aplikacije Hansaton Stream je mogućnost promjene glasnoće i zvučnih postavki slušnih pomagala. Ovo može biti posebno korisno ako se nalazite u različitim okruženjima i želite prilagoditi volumen kako biste postigli najbolje moguće performanse sluha.

Osim toga, aplikacija Hansaton Stream također nudi pristup raznim zvučnim programima koji su posebno razvijeni za određene slušne situacije. Na primjer, korisnici mogu odabrati zvučni program koji je prikladan za slušanje glazbe ili drugog koji je optimiziran za slušanje u glasnim okruženjima.

Još jedna korisna značajka aplikacije Hansaton Stream je mogućnost praćenja i trajanja razine baterije slušnih pomagala. Na taj način korisnici mogu osigurati da se njihovi slušni aparati uvijek naplaćuju i da razmišljaju o tome da ih napune na vrijeme prije nego što je baterija prazna.

Općenito, aplikacija Hansaton Stream nudi mnoge korisne funkcije koje pomažu da korisnici slušnog pomagala mogu lako i povoljno upravljati i kontrolirati svoje slušne aparat. Dostupan je besplatno za iOS i Android uređaje, a može se preuzeti iz App Store -a ili Google Play Store -a.

Hansaton Connect / Uparivanje slušnih pomagala

 1. Dodirnite postavke
 2. Na početnom zaslonu vašeg uređaja
 3. Dodirnite Bluetooth simbol u izborniku Postavke.
 4. Dodirnite klizač da biste aktivirali Bluetooth.
 5. Otvorite odjeljak za baterije 5 sekundi, a zatim ga ponovo zatvorite, ili uključite slušne aparat i natrag kada imate punjiva slušna pomagala.
 6. Nakon nekoliko sekundi, naziv vašeg slušnog aparata pojavljuje se na popisu dostupnih uređaja.
 7. Odaberite slušni aparat s popisa uređaja s aktiviranim Bluetoothom.
 8. Signalni ton slušnog aparata potvrđuje uspješno uparivanje.
 9. Hansaton kompatibilnost

  Kompatibilnost sa slušnim aparanjem

  Aplikacija Hansaton Stream kompatibilna je samo sa slušnim pomagalima s Bluetooth vezom

  • Zvuk Stratos
  • Jazz Stratos
  • Beat Stratos
  • Zvuk XC Pro
  • Jazz XC Pro
  • Jam XC Pro

  Neke su funkcionalnosti -specifične za uređaj.

  u uhu modeli koji nemaju bežičnu funkciju od 2,4 GHz.

  kompatibilnost pametnih telefona

  Aplikacija Hansaton Stream može se koristiti na Bluetooth niskoenergetskoj (bt-le) pametnim telefonima s iOS-om iz verzije 14.0.

  Aplikacija Hansaton Stream može se koristiti na GMS (Google Mobile Services) -Certificirani Android uređaji koji Bluetooth 4.2 i Android OS 7.0 ili novija upotreba.