Hörgeräte und Hörgerätehersteller aus Deutschland | MySecondEar

Slušni aparat i proizvođači slušnih aparata iz Njemačke

Njemački slušni aparati važan su dio njemačke akustične industrije sluha i stekli su dobru reputaciju posljednjih godina zbog njihove kvalitete i tehnologije. U Njemačkoj postoje proizvođači slušnih aparata koji proizvode inovativne i moćne uređaje kako bi zadovoljili potrebe nositelja slušnog aparata.

Jedan od najpoznatijih njemačkih proizvođača slušnih aparata je Siemens. Tvrtka je jedan od pionira industrije sluha Nepust i nudi širok raspon slušnih aparata koji se mogu prilagoditi različitim vrstama i stupnjevima gubitka sluha. Slušni aparati Siemens posebno su poznati po visokoj kvaliteti zvuka i intuitivnom radu. U 2015. godini Siemensova slušna pomagala prodana su grupi Sivantos. Međutim, tehnologija se i danas koristi sa Slušnim aparatima za Signia.

dobro poznati proizvođač slušnog aparata iz Njemačke je također audio usluga. Sjedište tvrtke je u Löhneu, sada tvrtka postoji više od 40 godina. Slušni aparat koji prodaje ova tvrtka dostupna su u više od 30 zemalja širom svijeta. Horst Peter Kühne je akustičar i specijalist za slušne sustave. Krajem 1970 -ih osnovao je svoju tvrtku koja je danas poznata kao audio usluga. Osnovao je audio službu nakon što je saznao puno zanimljivih činjenica o povoljnim slušnim pomagalima u Americi, koji su smješteni izravno u uho. Potom se vratio u Njemačku i osnovao tvrtku za audio usluge. Stoga, u tvrtki, jedna specijalizirana za "u ušnim uređajima" za uši.

Tvrtka Bernafon također vrijedi zapažena. Svoje sjedište ima u Švicarskoj, ali tvornica za slušna pomoć u Berlinu u Berlinu. Tvrtka, koja je dio Demant Holding -a, nudi slušna pomagala za sve vrste gubitaka sluha i diplome i pridaje veliku važnost razvoju inovativnih tehnologija. Slušni aparat Bernafona posebno su poznati po kvalitativnoj i filigranskoj konstrukciji.

Ukratko, može se reći da Njemačka ima razne proizvođače slušnih aparata koji proizvode uređaje visoke kvalitete. Ovi proizvođači nude slušna pomagala za sve vrste gubitaka sluha i stupnjeve i neprestano razvijaju nove tehnologije kako bi poboljšali kvalitetu života prijevoznika slušnog aparata. Neki od najbolje poznatih njemačkih proizvođača slušnih aparata su Siemens i Audio Service. Svi su stekli dobru reputaciju svojom kvalitetom i tehnologijom i pomažu u Njemačkoj da postane važno mjesto za akustičnu industriju sluha.