Hörgeräte im Flugzeug | MySecondEar

Slušni aparat u ravnini

Upotreba slušnih pomagala u avionu može biti izazov za neke ljude. Glasni šum motora i razlika u tlaku u kabini mogu biti izazov. Međutim, postoje neki savjeti i trikovi koji mogu savršeno koristiti slušni aparat u ravnini.

Prije svega, korisnici slušnog aparata trebali bi osigurati da se vaš slušni aparat u potpunosti napuni prije nego što uđete u avion. Također je preporučljivo ponijeti sa sobom punjač ili zamjenske baterije ako slušni aparat odustane od uma tijekom leta.

Tijekom leta, korisnici slušnog pomagala trebaju osigurati da vaš slušni aparat dobro sjedi i da je kontrola glasnoće postavljena na odgovarajuću količinu. Ako je moguće, korisnici slušnog aparata također bi trebali pokušati dobiti sjedalo u blizini kabine zrakoplova, jer je razina buke u ovom području obično niža.

Važno je također napomenuti da se slušni aparat stavljaju u način leta dok let kada zvuči zvučni ton "Post vašeg sigurnosnog pojasa". Međutim, ne morate ukloniti ili isključiti slušne aparat. Samo ako nosite slušne sustave koji šalju radio signale, morate ih staviti u način leta - kao što je slučaj sa pametnim telefonima.

Sveukupno, postoje neki čimbenici koji mogu utjecati na upotrebu slušnih pomagala u avionu, ali s malo pripreme i pravih postavki, korisnici slušnog pomagala također mogu uživati ​​u dobrom iskustvu slušanja tijekom leta.