Hörgeräte mit iPhone verbinden - Made for iPhone Hörgeräte (MfI)

Spojite slušne aparat s iPhoneom - napravljeno za iPhone slušne aparat (MFI)

Slušni aparat za slušni aparat za slušni pomagala izrađena za IPhone (MFI) su posebno razvijena za upotrebu s Apple uređajima i mogu uspostaviti izravnu vezu s tim uređajima. Ova slušna pomagala mogu se povezati s iPhone uređajima, iPadima i iPod dodirima putem Bluetooth -a i na taj način nuditi različite prednosti u usporedbi s konvencionalnim slušnim aparatima.

Jedna od glavnih prednosti slušnih pomagala za MFI je mogućnost strujanja zvuka izravno s povezanih uređaja. To omogućava korisnicima da slušaju glazbu, podcaste i drugi audio sadržaj bez dodatnih uređaja, a također upućuju pozive jednostavnim pritiskom na slušna pomagala. MFI slušni aparati također nude mogućnost upravljanja glasnoćom i ostalim postavkama izravno putem povezanog uređaja, što je posebno ugodno kada ste u pokretu.

Još jedna prednost MFI slušnih pomagala je integracija u aplikaciju Apple Health. Ova aplikacija omogućuje korisnicima da nastave i upravljaju postavkama i informacijama o slušnim aparama, što olakšava napredak i napredak prilikom korištenja slušnih aparata.

MFI slušni aparat također su posebno korisnički i jednostavni za upotrebu. Često nude jednostavnu kontrolu s gumbom koja korisnicima omogućuje brzo pristupanje najvažnijim funkcijama, poput poziva ili prebacivanja između različitih audio izvora.

Spojite slušne aparat na iPhone

 1. Provjerite je li vaš iPhone na najnovijem ažuriranju softvera. MFI slušni aparati obično trebaju najnoviji softver da bi pravilno funkcionirao.

 2. Stvorite slušne aparat u utovarnom TUI i spojite LII za utovar na mrežu napajanja. Neka slušni aparat naplaćuje nekoliko minuta kako biste bili spremni za povezivanje.

 3. Otvorite aplikaciju Postavke na svom iPhoneu i dodirnite "Bluetooth".

 4. Uključite Bluetooth pritisnite klizač na desno do "Bluetooth".

 5. U postavkama odaberite "Operativna pomagala", a zatim idite na "slušna pomagala".

 6. Držite gumb za povezivanje pritisnut na slušnim pomagalima nekoliko sekundi kako biste ih stavili u način veze. Slušni aparati trebaju biti prikazani na popisu dostupnih Bluetooth uređaja.

 7. Dodirnite naziv slušnih pomagala na popisu kako biste vas povezali s iPhoneom.

 8. Pričekajte da se uspostavi veza. Čim se uspostavi veza, slušni aparat trebaju biti prikazani na popisu.

 9. Sada možete strujati glazbu, podcastove ili drugi audio sadržaj s iPhonea na slušne aparat reproducirajući željeni zvuk na svom iPhoneu. Također možete uputiti pozive pritiskom na slušna aparat na gumbu za vezu.

 10. NAPOMENA: Prvo ćete morati kalibrirati slušni aparat programom za podešavanje slušnog aparata za slušni aparat prije nego što vas možete povezati s iPhoneom. Obratite se proizvođaču slušnog aparata ili akustičara za slušni aparat kako biste dobili daljnje informacije.

  Sveukupno, slušni aparati MFI nude brojne prednosti za korisnike Apple uređaja. Omogućuju strujanje audio datoteka izravno s povezanih uređaja, nude jednostavnu kontrolu i integraciju u aplikaciju Apple Health i jednostavni su za upotrebu. Ako koristite iPhone ili drugi Appleov uređaj i tražite slušne aparat, MFI slušni aparati mogu biti dobar izbor.