ITE Hörgeräte: Was sind ITE Hörgeräte? | MySecondEar

ITE slušna pomagala: Što su slušni aparati?

ite označava slušna pomagala "u uhu" (u uhu), tj. Slučna pomagala koja se nose izravno u uhu. Ovi slušni aparat vidljiviji su od ostalih slušnih aparata za IM-u uho kao što su CIC ili IIC slušni aparati.

ITE slušni aparat sastoji se od kućišta koje je ubačeno izravno u uho i zvučnika koji pojačava zvuk. Nude se u različitim veličinama i oblicima (hs = pola školjke, fs = puna školjka) kako bi se osiguralo da su prikladni za svako uho.

ITE slušni aparat često se koriste za lagani do umjereni gubitak sluha. Jedan nedostatak slušnih aparata ITE je taj što oni možda nisu tako moćni kao ostala slušna pomagala, posebno s ozbiljnim gubitkom sluha. Obično su malo skuplji od ostalih slušnih aparata jer ih moraju izrađivati ​​pojedinačno.

Ako odaberete ITE slušni aparat, važno je da ga prilagodite profesionalni stručnjak za slušnu njegu. To može uskladiti slušni aparat s vašim individualnim potrebama i osigurati da sjedi i radi ispravno.

ITE slušni aparat je dobar izbor za ljude koji traže rješenje za gubitak sluha i dobro rade s laganim do umjerenim gubitkom sluha. Međutim, trebala bi ih prilagoditi profesionalni profesionalac za slušnu njegu kako bi osigurao da sjede i rade pravilno.