Hörgeräte mit Android verbinden | MySecondEar

Slušni pomagala Android

Slušni aparati za povezivanje s Android uređajima jednostavni su i korisnicima nude različite prednosti, uključujući mogućnost strujanja audio datoteka izravno s vašeg Android uređaja i jednostavno pritiskanje na slušne aparat.

Spojite slušne aparat na Android

  1. Provjerite je li vaš Android uređaj aktivirao Bluetooth. To možete pronaći u postavkama pod "Bežični & amp; mreža" ili "Connections".

  2. Uključite slušne pomagale. Trebali biste vidjeti naznaku da ste u načinu uparivanja.

  3. Otvorite postavke na vašem Android uređaju i odaberite "Bluetooth".

  4. Aktivirajte Bluetooth ako nije već aktiviran.

  5. Dodirnite "uređaji u blizini" ili "Pronađi uređaje" za pretraživanje dostupnih Bluetooth uređaja.

  6. Odaberite slušna pomagala s popisa dostupnih uređaja. Možda ćete moći unijeti kôd ili pin da biste uspostavili vezu.

  7. Čim se uspostavi veza, na popisu spojenih uređaja trebaju biti prikazani slušni aparat. Sada biste trebali moći reproducirati glazbu ili drugi audio sadržaj putem slušnih pomagala.

  8. Važno je napomenuti da slušni aparat s Android uređajima možda neće podržati sve funkcije koje su dostupne na iPhone uređajima. Na primjer, neki modeli slušnog aparata koji su povezani s Android uređajima možda ne nude mogućnost upućivanja poziva s glasovnim naredbama ili primanja obavijesti iz određenih aplikacija. Stoga je važno pažljivo provjeriti funkcije i ograničenja slušnih pomagala prije nego što ih povežete s Android uređajem.

    Ako imate poteškoća u povezivanju slušnih pomagala na Android uređaju, postoje neke stvari koje možete pokušati riješiti problem. Prije svega, trebali biste biti sigurni da je vaš Android uređaj na najnovijem ažuriranju softvera i da su vaši slušni aparat u potpunosti nabijeni. Ako problem i dalje postoji, možete pokušati uključiti i isključiti svoj Android uređaj i slušna pomagala za resetiranje veze. Ako problem još uvijek nije riješen, moglo bi biti vrijedno kontaktirati proizvođača slušnog aparata ili akustičara za slušni aparat kako bi dobio daljnju podršku i pomoć.