Hörgeräte mit dem Fernseher/ TV verbinden

Ograničeni sluh utječe na gotovo sva područja života. Zapravo opuštajuća televizija izazov je za mnoge svakodnevne izazove, jer problemi sa sluhom ograničavaju uživanje u televiziji. Srećom, moderni slušni aparati više nisu isključivo dizajnirani za pojačanje svakodnevnih razgovora. Umjesto toga, otvaraju nove mogućnosti sudjelovanja i normalnosti za oštećenja sluha kroz vezu s vanjskim uređajima.

Televizija s oštećenjem sluha

Ne samo vaša vlastita zabava televizije, može se dogoditi i kolega interakcija - poput obitelji, prijatelja ili partnera - koja je također pogođena situacijom. Često to može biti i prvi pokazatelj smanjenja sluha. Ako želite vratiti sebi i svojim cimerima uobičajeno televizijsko iskustvo, imate razne mogućnosti:

  • TV slušalice : Uglavnom prvo (prijelazno) rješenje kada glasna televizija uzima živce. Međutim, postoji neznatan problem: zajedno televizija više nije moguća prilikom korištenja slušalica, budući da je zvuk izlazi ili glasan ili putem slušalica.
  • TV programi sluha : Akustičar slušnog aparata može konfigurirati određene televizijske programe koji se zatim koriste u relevantnim situacijama. Osobito s visokim udjelom govora kao u vijestima, ovi programi podržavaju razumijevanje sluha. U slučaju jezika koji se javlja s pozadinskim zvukovima i/ili glazbom, to može brzo postati nerazumljivo.
  • TV streamer : Uz dodatni pribor, omogućen je izravni prijenos zvuka s televizije na slušni aparat. U usporedbi s gornjim opcijama, rezultat je optimalna kombinacija kvalitete sluha i prilagođenog volumena za sve kolege. Unatoč povezanosti sa slušnim pomagalima, drugi sadašnji mogu čuti zvuk u željenom glasnoći. Daljnja poboljšanja zvuka mogu se prilagoditi odgovarajućim aplikacijama.

Spojite slušne aparate na televiziju

U međuvremenu, svi glavni proizvođači slušnih aparata nude odgovarajuće TV streamers svojim slušnim pomagalima. Kako bi se uspostavila veza između slušnog aparata i televizije, moraju biti povezani TV streamers i televizija, kao i streameri i slušni aparat. Nakon što ste jednom napravili spajanje, uređaji se obično automatski povezuju kad se uključe. Djelomično je moguće spojiti nekoliko slušnih aparata s TV pjesmom. Točan postupak povezivanja i spajanja je sličan, ali je specifičan za proizvođača. Proces spajanja nekih odabranih tokova najpopularnijih marki prikazan je u nastavku.

TV adapter za slušne aparate

Različiti proizvođači slušnih aparata nude TV adaptere za slušna aparat za povratak televizijskog iskustva. Ovdje možete pronaći izbor najpopularnijih proizvođača:

OTICON CONNECT SURNE AITS s televizijom

OTICON TV adapter 3.0 : OTICON-ov TV adapter prvi je povezan s izvorom napajanja. Četiri opcije veze dostupne su za povezivanje s televizije na adapter, pri čemu sam proizvođač preporučuje korištenje TosLink -a, jer se tako postiže najbolja kvaliteta zvuka. Posljednji pripremni korak mora biti spajanje slušnih pomagala s TV adapterom. Možete povezati samo adapter po slušnom aparatu, ali sam adapter može biti uparen s bilo kojim brojem uređaja. Da bi se to postiglo, baterijski odjeljak slušnih pomagala mora se otvoriti, a zatim ponovo zatvoriti. Dovedite aktivirane slušne aparate u blizini adaptera ili ih stavite na njega. Čim LED -ovi zasjaju kontinuirano plavo, parenje je završeno. Sada se izdanje televizije može aktivirati u odabiru programa sve dok su nadomak.

Ako ste u vlasništvu daljinski upravljač , također možete započeti strujanje putem TV adaptera i na daljinu slušajte Televizijski ton do 15 metara. Ako vaš slušni aparat nema Bluetooth, možete upotrijebiti streamer pro . Akustičar vašeg slušnog aparata mora samo jednom upariti slušne aparat s strujačem, a zatim imate mogućnost upotrebe prednosti TV adaptera.

Phonak Connect Sluške aparate s televizijom

Phonak TV priključak : TV priključak iz Phonaka mora se prvo povezati s izvorom napajanja i na televiziji biti povezani. Vaša slušna pomagala mogu se upariti pritiskom na gumb za priključak priključka ako su prvi udaljeni od jednog metra od njega. Ton potvrde ukazuje na uspješnu vezu. Nakon prvog spajanja, slušni aparat automatski se povezuju čim budu nadohvat.

Resound Slušnih aparata povezuju se s televizijom

Resound TV streamer 2 : Streamer Restund je također povezan s izvorom napajanja i na vašoj televiziji na prvi korak. Spajanje slušnog aparata aktivira se nakratko otvaranjem i zatvori se baterijski odjeljak slušnih pomagala. Uređaji za baterije moraju se na trenutak staviti u punjač i ponovo ukloniti. Istodobno, gumb za uparivanje na struji mora se pritisnuti kako bi se aktivirao parenje. Uspješna produkcija veze potvrđena je tonskim slijedom i spremni ste koristiti streamer za televiziju. Možete postaviti i sam TV adapter, ovisno o tome da li slušne aparat nosite u jednom ili obvezujućem ušiju, želite li primiti mono ili stereo zvuk.

Slušni aparat za povezivanje EDIDEX -a na televiziju

TV play EDIDEX : Čim je igrač TV-a Widex povezana s televizijom, spajanje s Slušni aparati mogu se dogoditi. Da biste to učinili, ukratko otvorite odjeljke za baterije, ponovo ih zatvorite i donesite uređaje blizu stanice. Svjetlosni signal je pokazatelj uspješnog parenja. Zadovoljstvo slušanja također se može prilagoditi u glasnoći i zvuku putem aplikacije.

Starkey Connect slušni aparat s televizijom

Starkey TV 2.4 Streamer : Spojite streamer na struju i televiziju. Da biste povezali slušna aparat i TV strujača, nakratko isključite bivše i pričekajte da ih ponovo uključite. Slušni aparati moraju biti u blizini stanice Streamer, tako da uparivanje bude uspješno. Ako se koristi u nastavku, strujanje se može pokrenuti putem aplikacije i uživati ​​u rasponu od 10 metara.

Slušni aparati Signia povezuju se s televizijom

Signia pojednostavite TV : Vaš se pojednostavljenje prvo mora povezati i uključiti na električnu energiju i vašu televiziju. Zatim isključite slušne aparat i vratite se. Da biste započeli automatsko spajanje, stavite slušne aparat na struju. Veza je bila uspješna ako obje LED -ove blistaju kontinuirano plavo.