Telefon mit Bluetooth für Hörgeräte | MySecondEar

Telefon s Bluetoothom za slušne aparat

Ton festicle -a s Bluetooth funkcionalnošću, korisnici sa slušnim aparatima nude prikladan način za upućivanje poziva bez uklanjanja slušnog aparata.

Zbog Bluetooth veze, slušni aparati mogu se izravno povezati s telefonom , što znači da je zvuk razgovora izravno izravno prebačen na slušni aparat. To omogućuje korisniku da nosi i koristi slušni aparat tijekom razgovora bez potrebe za dodatnim slušalicama.

Na tržištu postoji mnogo različitih telefona odlagališta s Bluetooth podrškom, od kojih su mnogi posebno razvijeni za korisnike sa slušnim pomagalima. Međutim, prilikom kupovine fiksnog telefona s Bluetoothom, treba napomenuti da nisu svi slušni aparat kompatibilni. Stoga je preporučljivo osigurati da je slušni aparat kompatibilan s željenim telefonom prije kupnje.

Sveukupno, kamen s fiksnom vlažnom snagom s Bluetooth-ovim korisnicima podrške sa slušnim aparatima nudi prikladan i praktičan način za upućivanje poziva bez uklanjanja slušnog aparata. Dobar ste izbor za ljude koji često obavljaju telefonske pozive i ne žele izgubiti slušni aparat.