Hörgeräte-Test 2024 - Hörgeräte Testsieger

Usporedba slušnih aparata: Test slušnog aparata 2023

Za sljedeći članak usporedili smo najnovije slušne aparat različitih proizvođača i izvijestili koji od testiranja preporučujemo.

Unaprijed treba reći: Ne postoji univerzalni slušni aparat za sve . Slušni aparati su medicinski uređaji koji se moraju prilagoditi njihovim potrebama. Prema tome

Pored ovog članka, možete gledati povezano youtube video .

Ako imate bilo kakvih pitanja o izboru slušnog aparata, naš tim karijere i savjetnika rado će vam pomoći. Ako je potrebno, kontaktirajte nas ili nas dođite telefonom na +49 30 3080 6040 (Njemačka), +43 720 816056 (Austrija) ili +41 43508 46 (Švicarska)!

Pobjednik testa za slušni aparat 2023

 • 1. mjesto: Oticon Real
 • 2. mjesto: Starkey Evolv Ai
 • 3. mjesto: odjeknula omnia
 • 4. mjesto: Phonak audeo lumity
 • 5. mjesto: Signia čista sjekira

1. mjesto - Najbolji slušni aparat 2023: Oticon Real

Informacije o Oticon Real mogu se naći ovdje: oticon real

Oticon Real je nasljednik oticon više . Oticon Real je slušni aparat koji pokreće nova Polaris R platforma s nevolji. Oticon Real smanjuje slušni napor za 22% s novim iznenadnim stabilizatorom zvuka i dizajniran je za još bolje obrade stvarnih zvukova života, uključujući jedinstvenu funkciju za izbjegavanje vjetra i smetnji.

Zanima me Oticon Real & GT; Dizajn RIC Položaj Iza uha Veličina Klein Equalizer do 24 kanala Bluetooth Da Punjenje Da cijena od 1.790 € (po uhu)

2. mjesto: Starkey evolv ai

Starkey Evolv Ai

S evoLV AI -om, Starkey ima za cilj da dobro sluh učini još više napora. To će se prvenstveno ostvariti povećanjem automatizacije. Uređaj je dostupan u brojnim verzijama, kao baterija ili verzija baterije i u četiri različite razine tehnologije. Ispod ćete dobiti pregled funkcija koje očekujete u EvoLV AI.

U aplikaciji Thrive mogu se izvršiti klasične postavke, kao što su volumen i odabir programa. Pored toga, integrirane su brojne druge korisne funkcije: Aplikacija vas informira o vašoj svakodnevnoj fizičkoj aktivnosti i pruža važne informacije o zdravstvenim problemima slušanja. U aplikaciji se također upravljaju funkcijama za uspomene i jesensko izvješća. Konačno, TeleHear je dostupan u aplikaciji - možete dobiti podršku od profesionalca za slušnu njegu bez da napuštate svoj dom.

Zanima me Starkey Evolv Ai & gt; Dizajn RIC Položaj Iza uha Veličina Klein Equalizer do 24 kanala Bluetooth Da Punjenje Da cijena od 1.190 € (po uhu)

3. mjesto: Resound Omnia

Resound Omnia možete pronaći ovdje: rezimira Omnia

posebno za ljude koji imaju štetu na sluhu, akustični detalji u svakodnevnom životu često idu. Ali upravo je sluh koji nas kombinira s našim najmilijima i čini svijet opipljivim. Resound preuzeo je ovaj problem i stvorio slušni aparat s omnia , što čini detalje iz svih smjerova vašeg zvučnog okruženja dostupnim vama.

Zanima me odjek Omnia & gt; Dizajn RIC Položaj Iza uha Veličina Klein Equalizer do 17 kanala Bluetooth Da Punjenje Da cijena od 1.690 € (po uhu)

4. mjesto: Phonak audeo lumity

Phonak Audeo Lumity

Phonak Audéo Lumity obećava najveći fokus na razgovorima u vašem području s manje sluha. Razlog za to je Phonakova tehnologija pametnog govora koja se u osnovi sastoji od dvije komponente: Stereo Zoom 2.0. i senzor govora. Uz pomoć ove inteligentne tehnologije čujete još kontrastnije i ugodnije, bez obzira na smjer govora. Senzor govora uvijek ima vaše okruženje i tako stvara zvučnu sliku od 360 ° koja omogućuje sudjelovanje bez napora u svim razgovorima oko vas.

Zanima me Phonak Audeo Lumity & gt; & gt; Dizajn RIC Položaj Iza uha Veličina Klein Equalizer do 20 kanala Bluetooth Da Punjenje Da cijena od 1.690 € (po uhu)

5. mjesto: Signia čista sjekira

Signia čista sjekira možete pronaći ovdje: Signia čista sjekira

Signia Pure Charge & amp; GO AX je HDO slušni aparat s ex-listener, punjivi i jedan od prvih slušnih aparata koji koristi proširena platforma Xperience. Dostupan je Signia Pure Charge & Amp; Idite sjekira i s integriranim T-zavojnicom. U potonjem modelu možete očekivati ​​duži vijek trajanja baterije i veći dizajn.

Aplikacija Signia svojim korisnicima nudi 'sveobuhvatni paket bezbrižne' jer kombinira sve postojeće aplikacije Signia u jednoj. To također uključuje TeleCare i pomoćnika Signia u aplikaciji. Pomoću aplikacije Signia možete u bilo kojem trenutku prilagoditi glasnoću i program svog slušnog aparata. Ako vam je potrebna dodatna podrška, možete koristiti pomoćnika Signia ili Telecare. Ove dvije značajke pomažu vam brzo i kompetentno, asistent Signia čak je dostupan 24/7 za vas.

Zanima me Signia Pure Ax & gt; & gt; Dizajn RIC Položaj Iza uha Veličina Klein Equalizer do 24 kanala Bluetooth Da Punjenje Da cijena od 1.290 € (po uhu)

Najbolji slušni aparat za razumijevanje jezika - Slučna pomagala za vrhunsku klasu: oticon real

oticon real naš je pobjednik osobnog testa. Slušni aparat uvjerava u svim situacijama - od izuzetno tihih ili vjetrovitih okruženja do otvorenih soba. Postoje i brojne korisne funkcije. Povezanost s pametnim telefonom, TV -om ili drugim uređajima nije problem s Oticon Real. Naš tim za sluh može u potpunosti preporučiti Oticon Real!

Na to morate obratiti pažnju prilikom kupovine slušnog aparata!

Prilikom kupovine slušnih pomagala, trebali biste osigurati da odabrani model i njegova razina tehnologije odgovara vašim pojedinačnim slušnim zahtjevima. Što je složenije potrebe sluha, to bi veća razina tehnologije trebala biti. Radni ljudi koji se redovito ponašaju u većim skupinama i vole puno kretati, trebali bi se vratiti na višu razinu tehnologije . Viša razina tehnologije podrazumijeva više kanala i nudi preciznije prilagođavanje uređaja.

Upotreba savjeta ima smisla odabrati optimalni uređaj za vas uz stručnu pomoć. Neka vas naši savjetnici za sluh podržavaju.
Ako ste zainteresirani, kontaktirajte s nama ako ste zainteresirani ili nas dođite telefonom na +4930 3080 6040 (Njemačka), +43 720 816056 (Austrija ) ili +41 43508 46 42 (Švicarska)!

Internet vs. Specijalistička trgovina - je li digitalno moguća kupovina slušnog aparata?

Ovo je i još je ugodnije! Ovo su potrebni koraci za uspješno stjecanje slušnog aparata od nas:

 1. Prijavite se za ponudu za željeni slušni aparat. Ako još niste sigurni koji je slušni aparat pravi, naš je slušni tim dostupan i odaberite pravi slušni aparat za vaše potrebe zajedno s vama.
 2. Vaš savjetnik za osobni saslušanje kontaktira vas kako biste pojasnili moguća otvorena pitanja.
 3. Poslat ćete savjetnika za saslušanje trenutnu regulaciju svog ENT liječnika s testom sluha e -poštom.
 4. Ako date "OK", stvorit ćete pojedinačni nalog za vas i poslati vam vezu za pravu narudžbu.
 5. e -poštom
 6. Nakon što ste sve pogledali, možete izvršiti narudžbu neovisno ili alternativno to učiniti zajedno sa svojim savjetnikom za sluh.
 7. Sada će vam slušni aparati biti spremni za otpremu. Na temelju testa sluha, uređaji su unaprijed postavljeni i šalju se vašem domu poštom.
 8. Nakon primanja slušnih pomagala, daljinsko podešavanje s vašim osobnim kontaktom našeg akustičnog odjela tada će se prilagoditi kako bi se vaš uređaj još bolje uskladio. Tijek daljinskog podešavanja detaljno je objašnjeno unaprijed.
 9. Vidite: internetska kupovina na mysecandear je išta drugo nego komplicirana i izuzetno ugodna za vas. Najbolje je izravno poduzeti prvi korak i podnijeti zahtjev za ne -povezivanje. Radujemo se što ćemo vas vidjeti!