Hörgeräte testen: 30-Tage Rückgaberecht bei MySecondEar

Ispitujte slušne pomagale besplatno

U ovom ćete članku saznati zašto biste trebali iskoristiti priliku za testiranje slušnih pomagala prije nego što kupite kako se koristi takva faza testa na mysecandearu, s kojom troškovima postupak povezuje i koji testni uređaji mogu biti dostupni od nas. /p>

Sada testni slušni aparati & gt; & gt;

Zašto bih trebao testirati slušni aparat?

Slušni aparat nije kraljevska kupovina - u financijskom i praktičnom smislu - izbor odgovarajućih uređaja stoga treba pažljivo razmotriti. Samo prilikom obavljanja i testiranja ispada ispunjavaju li funkcije slušnog aparata njihovih potreba i da li se izvješća o iskustvu od drugih korisnika odražavaju u njihovom slučaju. Sluh je izuzetno individualan, zbog čega pravi slušni aparat za svakoga može uključivati ​​nešto drugo. Stoga je preporučljivo opširno isprobati slušne aparat u testnoj fazi prije konačne kupnje. Ako ste zadovoljni slušnim pomagalima, možete ih steći s jasnom savješću i točno znati što dobivate.

Sada testni slušni aparati & gt; & gt;

Koliko dugo mogu testirati slušne aparat?

Da biste testirali slušni aparat, jednostavno se obratite našem timu MySecondear kako biste obavijestili zahtjev uređaja i zakazali sastanak za prilagodbu. Nakon primitka slušnih pomagala započinje 30-dnevna faza ispitivanja u kojoj možete provjeriti kompatibilnost uređaja svojim životom u bilo kojem situaciji. Konačno, na konačnoj raspravi s jednim od naših savjetnika, razgovarajte o svom iskustvu i mišljenju.

Sada testni slušni aparati & gt; & gt;

Gdje mogu testirati slušne aparat?

Uređaji se lako prilagođavaju našom slušnom akustikom u udobnosti njihovog doma. Alternativno, dobrodošli ste da nas posjetite u jednoj od naših modernih specijalističkih trgovina širom Njemačke. Nakon što ste primili testne uređaje putem pošte i zakazali sastanak, jedan od naših stručnjaka za slušnu njegu poziva vas na dan sastanka putem pametnog telefona i izvršiti prilagodbu s vama iz daleka. Točan postupak ovisi o proizvođaču vašeg testnog uređaja, pogledajte detaljnije informacije o daljinskom podešavanju letaka koji je uključen u paket testnog uređaja.

Sada testni slušni aparati & gt; & gt;

Troškovi za mene?

Ne, testiranje slušnih aparata za vas je potpuno besplatno, a također i potpuno ne -povezivanje. Mysecandear stoji za transparentnost, tako da za vas nema skrivenih troškova!

Sada testni slušni aparati & gt; & gt;

Koja slušna aparat mogu testirati na mysecandearu?

Radimo sa svim vodećim proizvođačima, pa vam savjetujemo potpuno neovisno. Povremeno se može dogoditi da modeli slušnog aparata nisu dostupni kao demo verzija. Ako bi to trebao biti slučaj, naši savjetnici za sluh, naravno će vam skrenuti pažnju na to.

Sada testni slušni aparati & gt; & gt;