Hörgeräte reinigen mit Ultraschall: Ultraschallreiniger für Hörgeräte

Čisti slušni aparati s ultrazvukom: Ultrazvučni čistač za slušna aparat

Prašina, kozmetika, proizvodi za njegu - Slušni aparati su svakodnevno izloženi brojnim čimbenicima koji mogu dovesti do zagađenja ili zatvor . Da biste zadržali životni vijek svakodnevnih predmeta što je duže moguće, stoga ne biste trebali bez svakodnevno čišćenje i sušenje ! Naš Ultimate vodič za čišćenje i sušenje slušnog aparata

U samom postupku čišćenja treba razmotriti još nekoliko točaka. S jedne strane u vezi s materijalima koji se koriste : Svatko tko koristi predmete za kućanstvo ili sredstva za čišćenje iz skladišta može održivo oštetiti njihova slušna pomagala. Umjesto toga, treba koristiti posebne alati i proizvodi za kustos . S druge strane, postupak sušenja je presudan. Ovo bi trebala biti jedna stvar iznad svega: temeljito. Jer voda također može uzrokovati ozbiljnu štetu na vašem slušnom aparatu. Evo koristi se za bokse suho ili -Kapseln .

Ultrazvučna kupka za slušne aparate

Slušni aparat nikada se ne smiju staviti u vodu svojom finom tehnologijom ! U skladu s tim, samo vanjski, uklonjivi dijelovi slušnog pomagala, otoplastika i zvučna crijeva, Ako se u ultrazvučnoj kupelji ne može čistiti ex-popise. Uz pomoć ultraljubičastog svjetla, bakterije i gljive se uklanjaju u roku od nekoliko minuta. Za ultrazvučno čišćenje, nije potrebno zasebno sredstvo za čišćenje , samo je za to dovoljna bistra voda.

Sjetite se slušnog aparata nakon čišćenja opsežno . Pojedinačni dijelovi se mogu sastaviti samo u potpuno suhom stanju. Više o sušenju možete saznati u našem vodič .