Interton Hörgeräte: Move, Ready - Erfahrungen & Modelle

Interton slušni aparat

Tvrtka koja se zove Interton postoji već više od 60 godina. Tvrtka je osnovana u Kölnu u Njemačkoj. Danas tvrtka pripada danskoj grupi GN. Cilj je proizvesti jeftino, s druge strane, proizvesti funkcionalna slušna pomagala. Čovjek bi trebao biti u mogućnosti da se ponovno čuje na nekompliciran način i nadoknaditi gubitke sluha. Interton prodaje slušna aparat u više od 70 zemalja širom svijeta.

Ako želite aktivno sudjelovati u akciji unatoč gubitku sluha, trebali biste razmotriti dobar slušni aparat. Tehnički razvoj naglo je napredovao posljednjih godina. Kućište je sve manje, ali moderni slušni aparati sjaji s najnovijom digitalnom tehnologijom i performansama.

Tvrtka Interton

1962. godine, tvrtku Interton osnovali su Hans Herbert Türk i Helmuth J. Türk u njemačkom gradu Kölnu. Interton je dio danske GN grupe tek od 2005. godine. Cilj tvrtke je pružiti ljudima sa slušnim problemima bolji život kroz "osnovno sluh".

Fokus je na:

  • Omjer cijena i performansi
  • Jednostavna operacija
  • Kompaktnost
  • Udobnost
  • Razumljivost jezika

Ove uređaje Intertone prodaje u više od 70 zemalja širom svijeta.

Najnoviji Intertone slušni aparat

Interton Move

Interton potez iz GN-a optimalno je prilagođen aktivnom načinu života i nudi bežičnu povezanost, dugi rok baterije do trideset sati i izravno strujanje. S različitim dizajnom, Interton Move pokriva sve vrste gubitka sluha.

Fokus je na kristalno pojačanju akustičnih signala i jezika u glasnim okruženjima - na kraju krajeva, želite aktivno sudjelovati u raspravama čak i u starosti. Možete samouvjereno sakriti smetnje i zvukove vjetra, Interton pomiče inteligentno prigušuje zvukove bez da se situacija umjetno pojavljuje. Ergonomski dizajn i robusnost čine da Interton pomakne savršenim suputnikom u svakodnevnom životu.

Snažna računalna snaga

tako da Interton Move može vam ponuditi savršeno zvučno iskustvo u bilo kojem trenutku, uređaji su opremljeni brzom izračunavajućim čipom. Ovo analizira situaciju za vas i automatski prilagođava svoj slušni aparat.

Odmah spreman za upotrebu

Sa samo tri sata vremena utovara, slušni aparat vam je odmah dostupan s potpunim performansama. Slušni aparat induktivno naplaćuje u stanici za punjenje. Spojite slušna pomagala na pametni telefon i uživajte u glazbi, podcastima ili TV tonu s izravnim strujanjem. Pametni telefon možete koristiti i kao daljinski upravljač za uređaje i diskretno prilagoditi glasnoću ili izvršiti promjene programa.

Interton Ready

Interton Ready izrađen je za iPhone i pokriva sve oblike gubitka sluha. Dostupan je u četiri razine performansi i u RIC, HDO, CIC, ITE i ITC Design. Mala i diskretna slušna pomagala specijalizirana su za razgovore u glasnim okruženjima i sastoje se od nanobnog materijala koji je prijateljski.

Također imate koristi od izravnih opcija streaminga za podcast, glazbu i pozive. Program volumena i sluha, postavite opušteni putem pametnog telefona, a da nitko ne primijeti da možete podnijeti slušni aparat. Vaš pametni telefon također vas podržava ako ne možete pronaći slušne aparat. Pronalazač slušnog aparata prikazuje vam trenutnu lokaciju vaših uređaja.

Zahvaljujući robusnom dizajnu, slušni aparat prati vas dugoročno. GN tehnologija vam garantira visoku kvalitetu u proizvodnji uređaja.

Slušajte pojedinačno s definiranim programima sluha

Interton Ready nudi vam priliku za postavljanje programa osobnih sluha za glazbu, na primjer. To vam daje Intertonu spremnu kvalitetu zvuka i zvučnu boju koja je potpuno prilagođena vašim potrebama.

Buka se filtrira pomoću uređaja, a jezik je ojačan za njih. Možete sami odabrati program sluha ili koristiti inteligentni automatski automat svojih uređaja. Tada se vaš slušni aparat prilagođava odgovarajućoj situaciji bez vaše intervencije. Kao rezultat, možete aktivno sudjelovati u razgovoru u glasnim okruženjima.

Razine tehnologije i razlike od InterTone slušnih pomagala

Većina Interton proizvoda ima ukupno četiri razine performansi. Oni se također odnose na cijenu slušnih pomagala. U Intertonu postoji najviša razina tehnologije s brojem 6. Ako imate visoke standarde ili održavate aktivni način života, razina tehnologije šest posebno je prikladna za slušne pomagale iz InterTonea.

U protivnom imate mogućnost da se odlučite za srednju razinu tehnologije od tri i četiri, a dostupni su i takvi intertone slušni aparat. Ako imate tipične slušne situacije koje su predvidljive, a zahtjevi u vašem svakodnevnom životu jednostavne, to može biti tehnološka razina četiri ili tri.

Najjednostavnija tehnološka razina za intertone slušne pomagale odnosi se na razinu tehnologije s brojem 2. Ova je razina prikladna za rasprave u malim grupama u mirnom okruženju, raspravama jedan na jedan i navijačima koji su manje socijalno aktivni. Naravno, s njim možete napraviti i dobar TV.

Interton App & App App & amp; Pribor

Slušni aparat iz Intertona nude dodatne funkcije s dodacima koji je pružio proizvođač. Središnje funkcije slušnih pomagala mogu se kontrolirati pomoću intertone aplikacije.

  • Interton Sound App - Izgubljeni slušni aparati mogu se naći s aplikacijom Interton Sound. Osim toga, bežične veze s televizijom ili I-POD kontroliraju se pomoću Interton Sound aplikacije. Aplikacija također nudi mogućnost pohranjivanja sklonosti programa osobnog saslušanja. Slušni aparati su izrađeni za ifhone i omogućuju izravno strujanje s Apple uređajima i dodatnim funkcijama kada ga koriste s Appleovim uređajem.
  • TV streamer 2 - TV streamer 2 služi za strujanje televizijskog tona izravno u slušna pomagala. Moguće su i veze sa stereo sustavima ili računalima.
  • Multi Mic - Multi Mic podržava ojačanje u razgovorima iz daljine ili se može koristiti kao tablica mikrofona.
  • Telefonski isječak 2 - Telefonski isječak 2 prenosi glazbu i ton poziva u slušna pomagala. To se može kontrolirati putem zvučne aplikacije.
  • daljinski upravljač 2 - daljinski upravljač 2 nudi brz način upravljanja osnovnim funkcijama slušnih pomagala. To omogućava postavljanje volumena i programa i informiranje o statusu punjenja. Osim toga, daljinski upravljač može se povezati s multi-mic.