Kopfhörer für Hörgeräteträger: Hörgeräte und Kopfhörer - geht das?

Slušni aparat i slušalice - je li to moguće?

Slušalice su neophodne od života velike većine. Ali što se događa ako se utvrdi slabost sluha i propisuje se nošenje slušnog aparata? Ne morate bez slušanja glazbe. U ovom članku možete otkriti koje se opcije pojavljuju za nošenje slušnih aparata i slušalica

Slušalice za korisnike slušnog aparata: Možete li nositi slušalice sa slušnim aparatom?

Pitanje mogu li se slušalice nositi unatoč slušnim pomagalima na diferenciran način. Ako nosite IDO sluh, potraga za slušalicama relativno je laka . Bez obzira na to jesu li IIC, CIC ili klasični ido-i ido-svi ovi modeli na ili prekomjerno uši slušalice . & ü & gt; u slučaju HDO ili RIC uređaja za sluh najprikladniji su slušalice prekomjernog uha. za ric i obredni modeli Ako se postigne posebno velikim slušalicama, jer bi slušalice mogle biti uznemirujuće ako se u potpunosti ne uklapaju u mikrofon. Jer tako bi slušni aparati potencijalno apsorbirali vanjsku buku. Također bi ga trebalo platiti dovoljnom uklanjanju mikrofona slušnog aparata iz zvučnika slušalica kako bi se izbjegle bilo kakve povratne informacije.

U konačnici je preporučljivo testirati različite slušalice s obzirom na njihove individualne preferencije . Dakle, pretraga može potrajati neko vrijeme i otežati ga napraviti ovisno o modelu.

Slušni aparat se koriste kao slušalice

Ako želite zaobići pretragu slušalica, također možete svjesno odabrati moderni slušni aparat s Bluetooth i Streaming funkcijom . Ova slušna pomagala mogu se koristiti kao zamjena slušalica , između ostalog, a ponekad nude i odvojene glazbene programe u kojima možete usavršiti svoje iskustvo slušanja. Tako spremate kupnju dodatnih slušalica i uživate u glazbi, podcastu i navigaciji izravno kroz izlaz slušnih pomagala.

Slušalice s funkcijom slušnog aparata

iznova i opet čujete obrnuti zaključak da se slušalice mogu koristiti kao slušni aparat i na taj način preuzeti funkcije oba uređaja. Apple posebno ima relativno širok raspon korisnih funkcija kada je riječ o slušnim funkcijama. Medicinski slušni aparat ne zamjenjuje slušalice . Više o korištenju AirPods-a možete saznati kao zamjenu slušnog aparata ovdje .