Neues Hörgerät: Wie oft zahlt die Krankenkasse Hörgeräte?

Novi slušni aparat: Koliko često zdravstveno osiguranje plaćaju slušna aparata?

U Njemačkoj, većina zdravstvena osiguravajuća društva Za slušni aparati Međutim, postoje, međutim, postoje neka ograničenja i uvjeti koje je potrebno uzeti u obzir.

Prije svega, važno je napomenuti da u Njemačkoj postoje dvije vrste zdravstvenog osiguranja: zakonski zdravstveno osiguranje i privatno zdravstveno osiguranje. Zakonsko zdravstveno osiguranje obvezno je za većinu ljudi u Njemačkoj i financira se doprinosima koje plaćaju poslodavci i zaposlenici. Privatno zdravstveno osiguranje je dobrovoljno i financira se doprinosima koje plaća osiguranik.

Koliko često zdravstveno osiguravajuće društvo plaća slušna pomagala?

Do sada je koristan vijek šest godina. Međutim, također je preporučljivo ponovno posjetiti liječnika za liječenje nakon šestogodišnjeg razdoblja upotrebe kako bi se pojasnilo sve veći gubitak sluha i, ako je potrebno,, ako je potrebno, osigurati obnovljene troškove.

Podržavamo vas u najboljem snazi ​​da osiguramo doprinos zdravstvenog osiguranja do 1.500,00 eura.

Imate li pitanja? Vrlo ste dobrodošli potražiti savjet od naših stručnjaka za slušni aparat besplatno i bez obveza. Rado bismo vas obavijestili o svim uslugama koje možda imate. Ako kupite slušna aparat od nas, preuzet ćemo cijelu obradu i naplatu s zdravstvenim osiguravajućim društvom za vas.