Neues Hörgerät vor Ablauf von 6 Jahren

Novi slušni aparat prije 6 godina

Postoje različiti razlozi zbog kojih će osoba možda trebati novi slušni aparat prije kraja šest godina. Jedan od najčešćih razloga je taj što je slušni aparat neispravan ili više ne radi. U ovom slučaju potreban je novi slušni aparat za vraćanje saslušanja.

Još jedan razlog zašto će osoba možda trebati novi slušni aparat prije kraja šest godina./Hoer gubitak "> gubitak sluha pogoršao se. U ovom slučaju, za poboljšanje slušnih performansi mogao bi biti potreban novi slušni aparat s većim performansama.

Postoje i drugi čimbenici koji mogu dovesti do osobe nove slušni aparat prije kraja šest godina. Oni uključuju:

  • Promjena načina života: Ako se način načina života osobe promijeni, slušni aparat koji koristi možda više nije dovoljan da zadovolji vaše potrebe. Na primjer, osoba koja je radila uglavnom u glasnim okruženjima sada bi mogla raditi u mirnijem radnom okruženju i treba mu slušni aparat s manje performansi.

  • dob: Kao i kod ostalih elektroničkih uređaja, slušni aparati mogu s vremenom propasti ili izgubiti performanse. Ako je slušni aparat stariji od šest godina, moglo bi biti da više ne zadovoljava potrebe korisnika i potreban je novi slušni aparat.

  • gubitak ili krađa: Ako je href = "/blogovi/wissen/hoergeraete- verloren"> ör se izgubi ili ukradeni, novi Slučni aparat <> A> treba vratiti izvedbu sluha.

Sveukupno, postoji mnogo razloga zbog kojih će osoba možda trebati novi slušni aparat prije kraja šest godina. Ako osoba smatra da njihov slušni aparat više nije dovoljan ili ima poteškoća sa saslušanjem, trebala bi se obratiti akuustičaru slušnog aparata kako bi utvrdio je li potreban novi slušni aparat. akustičari sa slušnim aparatima moći će testirati i procijeniti sluh korisnika je li potreban novi slušni aparat.

Ako je potreban novi slušni aparat, postoje različite mogućnosti koje mogu biti prikladne. akustičari sa slušnim aparatima moći će obavijestiti korisnika o različitim mogućnostima slušnog aparata i odabrati SHORLECTION"> SHORLECTIONSH AIDS Da bi pomogli da najbolje odgovara vašim individualnim potrebama.