Oticon More Hörgeräte: Oticon More | Erfahrungen & Test 2024

Izvještaj o iskustvu Oticin

Ovaj videozapis govori o najboljem Slučni aparat proizvođača oticon - The Oticon više 1 . Niklas je nosio slušna pomagala i dijeli svoje iskustvo s oticon više .

Važno: To je subjektivna procjena vlastitog iskustva nošenja, što se ni na koji način ne mora primjenjivati ​​na svakog nositelja slušnog aparata. Ako vam treba savjet prilikom odabira slušnog aparata, obratite se našim savjetnicima za slušanje.

Zanima me slušni aparat za Oticon & gt;

oticon više 1 nudi više u smislu razumijevanja jezika: u usporedbi s oticon više 1 automatski se i brzo prilagođava promjenjivom okruženju i tako bez napora stvara prirodno iskustvo slušanja. Nadalje, Niklas osjeća više 1 kao jedan od najboljih slušni aparati U smislu vjetra Turbina i suzbijanje vjetra (npr. Pri vožnju bicikla). Proces prilagodbe također je uvjeren: Nakon prilagodbe u jednom vremenu, uređaji su se optimalno prilagodili njegovim slušnim potrebama.

oticon više 1 napravljen je za iPhone-after nešto složenije spajanje, Bluetooth povezanost između iPhonea i Slušni aparat Kao rezultat toga, besprijekoran je i brz. Čim je pametni telefon povezan, može se izvesti iz daljine uz pomoć aplikacije , pri čemu test sluha još nije moguć na ovaj način . Niklas dodjeljuje vrlo dobru izradu i trajnost više 1 .

je potrebno poboljšanje, osim slabijeg jezičnog fokusa i suzbijanja buke u društvenim situacijama, odabir mogućnosti punjenja. klasična stanica za punjenje , kao i pametni punjač Zahtjev za akat Otvoren mobilni punjač.

Općenito, ovo je oticon više Vrlo uvjerljiv i tako jedan od najboljih slušni aparat , koji su trenutno dostupni na tržištu. Daljnje informacije, kao i sve cijene za oticon više 1 Naći ćete

Brojne dodatne funkcije poboljšavaju udobnost vašeg slušnog aparata.

OTICON TV adapter

s OTICON TV adapter 3.0 Zvuk se prenosi izravno na slušni aparat. Tako možete opustiti opuštenu televiziju bez ometanja ostalih članova u kući.

daljinski upravljač Oticon

daljinski upravljač Oticon 3.0 omogućuje vam dodatne promjene na uređaju. Na primjer u svesku ili na programima sluha.

OTICON CONNECTCLIP

The Oticon ConnectClip dodatni je mikrofon i osigurava bolje razumijevanje jezika u vrlo složenim slušnim situacijama.

Ostali slušni aparat za Oticon

 • oticon više
 • OTICON Jet
 • OTICON VLASNI
 • oticon cirkon
 • oticon opn s
 • oticon ruby ​​
 • oticon opn
 • oticon xted
 • oticon siya
 • oticon cros px
 • oticon cros

Zašto bi nas odabrali?

Zalažemo se za visokokvalitetne, transparentne i pristupačne proizvode. Želimo učiniti dobro slušni aparati dostupni svima. Na našoj web stranici pronaći ćete sve slušni aparati i pribor za slušni aparat . Postoje i detaljni opisi za vas. Osim toga, mogu se usporediti naša slušna pomagala.

Brzo ćete pronaći pravi uređaj. Molimo kontaktirajte nas Ako imate bilo kakvih pitanja o našim uređajima. Naši stručnjaci rado će vas savjetovati o izboru i korištenju slušnog aparata. Postavili smo vaše slušne aparat na vaše potrebe. Koje zahtjeve mora ispuniti vaš slušni aparat? Što vam treba u svakodnevnom životu? Osiguravamo da će vaše iskustvo slušanja ponovno uživati. Dobrodošli ste da zakažite sastanak s jednim od naših stručnjaka za slušnu njegu ili savjetnicima za saslušanje. Radujemo se što ćemo vas vidjeti.

Zanima me slušni aparat za Oticon & gt;