Phonak Paradise Erfahrungen Test

Phonat Experience Report

Ovaj videozapis govori o jednom od najboljih slušni aparat proizvođača Phonak - The - The - The - the < a href = "/proizvodi/Phonak-Auudeo-paradise"> Phonak Audeo Paradise . Niklas nosi slušne aparat više od 20 godina i dijeli svoja iskustva s Phonak Audeo Paradise .

Važno: To je subjektivna procjena vlastitog iskustva nošenja, što se ni na koji način ne mora primjenjivati ​​na svakog nositelja slušnog aparata. Ako vam treba savjet prilikom odabira slušnog aparata, obratite se našim savjetnicima za slušanje.

Zanima me Slušni aparat za Phonak & gt;

Prije nošenja ovog slušni aparati Imao sam aids za ohon-hervanje . Zvuk slušnih aparata Phonak malo je drugačiji, zbog čega sam se morao naviknuti na zvuk dan ili dva. Nakon dvije postavke koje su trajale desetak minuta, slušni aparati Optimalno prilagođeni mom gubitku sluha.

Općenito, nisam imao pritužbi u korištenju slušni aparat . Čak i u velikim sobama, kao što je to slučaj ovdje u uredu, povremeno se može povremeno. Ali čak ni u ovoj složenoj situaciji nisam imao problema s razumijevanjem ljudi koji su bili malo dalje. U društvenim situacijama, kao što su restorani ili barovi, slušni aparati također su izvrsno djelovali. Zvučnici su bili dobro filtrirani i pozadinska buka je smanjena. Ako mi je još uvijek trebalo malo podučavanja, bilo je relativno lako i brzo upotrijebiti svoj iPhone.

 Suzbijanje buke vjetra također je vrlo dobro funkcioniralo kroz aktivni otvori . S vremena na vrijeme čuo sam buku vjetra na Domes , ali to je bilo s Active Vents < /A> Nema više problema. aktivni otvor Na prvi pogled izgleda prilično nepektakularno i normalno. Međutim, to je inteligentni slušatelj koji se otvara ili zatvara ovisno o situaciji sa sluhom. Obuznica je zatvorena u glasnijim situacijama, poput podzemne željeznice ili u restoranu. Suprotno tome, otvoren je u normalnim ili mirnijim situacijama. Ova je funkcija posebno korisna za one koji imaju srednji gubitak sluha jer mogu opaziti više vanjskih zvukova kroz otvoreni otvor.

Kada aktivni otvor , glazbeni i telefonski pozivi zvučni i puni. Međutim, kad je jasna buka kada je aktivni otvor . Ovaj zvuk može biti dosadan na početku, ali nakon nekoliko dana naviknete se na to.

The iPhone-app des Phonat Audeo Paradise Struktura i jednostavna, ali veza s iPhoneom je nažalost malo teža nego kod slušni aparat za Oticon . Ovdje morate ručno prilagoditi Bluetooth postavke i povezati slušni aparati . Ovdje bih želio napraviti integraciju iPhonea.

Jedan od pozitivnih aspekata Phonak Audeo Paradise je takozvani "Hands-Free" na telefonu. Možete nazvati pozive bez izbacivanja pametnog telefona iz džepa i pozivanja izravno putem slušnih pomagala. Funkcija kontrole slavine vrlo je praktična jer se pozivi mogu uzeti na uho s dvostrukom vrstom ili koristiti Siri.

Sveukupno, Phonak Audeo Paradise je saslušni aparat s mnogim korisnim funkcije, koje poboljšavaju sluh i olakšavaju život.

Phonat dodaci: Poboljšana korisnička prijateljstva kroz dodatne funkcije