Premium Hörgeräte Preise und Erfahrungen | MySecondEar

Premium cijene i iskustva sa slušnim aparatima

Premium slušni aparati su visokokvalitetni slušni aparat koji su prilagođeni individualnim potrebama i specifičnim slušnim zahtjevima korisnika. U pravilu nude bolju kvalitetu zvuka i više funkcija od konvencionalnih slušnih pomagala i stoga su osobito prikladni za ljude koji čine veliku potražnju za vaš slušni aparat.

Važna značajka premium slušnih pomagala je njihova prilagodljivost. Oni mogu biti posebno prilagođeni zahtjevima sluha i načinu života korisnika i na taj način ponuditi pojedinačno rješenje za problem sa sluhom. Ova prilagodljivost može se postići, na primjer, kroz različite postavke za različita okruženja za slušanje, poput bučne ceste.

Premium slušni aparati također mogu omogućiti više prirodne reprodukcije zvuka. Oni se također mogu povezati izravno na pametni telefon, koji korisniku omogućava slušanje glazbe ili telefonskih poziva izravno putem slušnog aparata.

Trenutni modeli premium slušnog aparata

  • Phonak audeo lumity
  • oticon više
  • Signia čista sjekira
  • odjekiva Omnia
  • Starkey evolv ai
  • čist moment edero
  • UNITRON MOXI Blu
  • Bernafon Alpha

Sveukupno, premium slušni aparati nude individualno i visokokvalitetno rješenje za osobe s problemima sa sluhom. E U premium slušni aparat ne mora nužno biti skupa stvar, ali važno je pažljivo istražiti i usporediti različite ponude kako biste pronašli omjer najboljeg cijene.

Osnovali smo mysecondear kako bi konačno učinila kupnju slušnog aparata jednostavnom i pristupačnom. Na tržištu slušnog aparata ništa se predugo nije promijenilo. Neke tvrtke određuju tržište, a time i cijene. Mysecondear se suprotstavlja i oslanja se na suvremena, učinkovita rješenja:

Optimizirani procesi

Naš tim ima veliko znanje i iskustvo u internetskoj korisničkoj usluzi. Fleksibilno mi odgovaramo slušnim pomagalima u jednoj od naših specijalnih trgovina ili bez obzira na lokaciju.

Nema precijenjenog marketinga

Naše se oglašavanje odvija prvenstveno na Internetu i na mreži. To nam omogućava da konkretnije uskladimo svoj marketing i imamo velike uštede. Ne oglašavamo se na TV -u ili na radiju.

Nema skupih ambasadora marke

Želimo vas dovesti do dobrog slušanja i ne trebaju akteri ili moderatori prema ugovoru. Oni često ne nose slušne pomagale i koštaju su i intenzivna.

Prenosimo ogromne uštede izravno vama! Jer smo uvjereni da bi dobro sluh napokon trebao biti pristupačan i više nije luksuzan!