ReSound Hörgeräte: ReSound ONE | Erfahrungen & Test 2024

Izvještaj o odjelu za iskustvo

Ovaj videozapis govori o jednom od najboljih slušni aparati proizvođača ​​odjeknu - odjekuje jedan . Niklas nosi slušna aparat više od 20 godina i dijeli svoja iskustva s odjekne .

Važno: To je subjektivna procjena vlastitog iskustva nošenja, što se ni na koji način ne mora primjenjivati ​​na svakog nositelja slušnog aparata. Ako vam treba savjet prilikom odabira slušnog aparata, obratite se našim savjetnicima za slušanje.

Zanima me odjekne slušne aparat & gt; & gt;

odjekuje jedan s dodatnim integriranim mikrofonom-the m &> m & m & Amp; Rie slušatelj - opremljen, koji se ističe iz svojih modela prethodnika. m & amp; rie slušatelj suptilno sjedi u uhu, zvukovi i zvukovi uglavnom percipiraju korisnici, samo u težim situacijama jesu samo u težim situacijama koristi se na mikrofonima slušni aparat . Uobičajena funkcija prijemnik-in-canal hörgeräts ostaje, ali slušni aparat oblik uha korisnika. To je viši cilj modela da slušate što je prirodnije, pa se smatrala otvorenom konstrukcijom kako bi se izbjegao "efekt tunela" (šuplji ton prilikom govora). Pored toga, odjekuje jedan stvara zvuk koji se temelji na prirodnom procesu prerade slušanja u mozgu.

The odjekuje omogućuje vam da se usredotočite na osnove u bučnim situacijama. Na primjer, ulična buka se percipira samo. Ovdje vas ne treba voditi početnom pretpostavkom da čujete još gore, jer su jezici vrlo jasno istaknuti. pridružena aplikacija omogućuje dodatna prilagođavanja i naglasak na jeziku. Ovdje se, govoreći o "jasnoj govoru", može naglasiti još više. Međutim, treba istaknuti da su dominantni govornici vrlo prisutni i da se čuju jači. Ali i ovo se može prilagoditi u aplikaciji od funkcije 'Čujte sve'.

U području od aplikacije , nekomplicirana povezanost putem Bluetooth-a je pozitivna. Ostale korisne funkcije aplikacije su prihvaćanje poziva ili navigacija izravno preko slušni aparat , pri čemu svezak također varira varijablu putem aplikacije može se prilagoditi. Slušanje glazbe (s kupolama) također stvara solidan zvuk i stoga je zadovoljavajuće. U konačnici, treba naglasiti da daljinsko podešavanje djeluje jedno -slobodno i može se provesti.

Nedostaci odzvanjaju jedan 9 M & amp; rie su manji deficiti prilikom slušanja u sobama za halling-druge Slušni aparat Dali su bolje rezultate. Osim toga, treba kritizirati da se djelomično zvižduci događaju u upravljaču labavih slušatelja, kao i kad slušaju glazbu s Over-Ear-a. Snažno prigušivanje pozadinske buke u početku se može shvatiti kao neobično. Nadalje, prostorna percepcija treba poboljšati kako bi se povećalo istaknuto posebno dominantne govornike.

Zaključno, treba napomenuti da iskustva s odgovarajućim slušni aparat mogu varirati od osjećaja sluha. Dostupni su različiti modeli, koji su preporučljivi, ovisno o snazi ​​gubitka sluha. Preporučuje se savjet i prilagođavanje uređaja svojim individualnim potrebama od strane naših stručnjaka za slušnu skrb.

Zanima me za odjekujući slušni aparat & gt;

Osvrćući pribor: Poboljšana korisnička prijateljstva kroz dodatne funkcije