Schweizer Hörgeräte & Hersteller | MySecondEar

SWISS SURNE AITS & AMP; Proizvođač

Slušni aparat su elektronički uređaji koji služe ljudima koji imaju probleme sa sluhom poboljšavajući sluh. U Švicarskoj postoje razni proizvođači slušnih aparata koji nude visoku kvalitetu i inovativne proizvode.

Jedan od najpoznatijih proizvođača slušnog aparata u Švicarskoj je Phonak. Tvrtka, sa sjedištem u Stäfi u kantonu Zurich, nudi širok raspon slušnih pomagala koji su prikladni za razne potrebe i probleme sluha. Phonak je također lider u razvoju slušnih pomagala s Bluetooth povezivanjem, što korisnicima omogućuje lako povezivanje i korištenje njihovih uređaja s drugim elektroničkim uređajima.

Phonak pripada grupi Sonova. Tvrtka, koja je također sa sjedištem u Stäfa, također je poznata po istraživanju i razvoju inovativnih tehnologija slušnih aparata.

Još jedna dobro poznata marka u švicarskoj industriji slušnih aparata je Bernafon. Tvrtka, sa sjedištem u BERN -u, nudi širok raspon slušnih pomagala koji su prikladni za osobe s različitim slušnim potrebama. Bernafon je također poznat po svojim naprednim tehnologijama slušnog aparata, kao što su uređaji s izravnim prijenosom glasa i uređajima s prilagodljivim suzbijanjem buke.

Sveukupno, u Švicarskoj postoje razni proizvođači slušnih aparata koji nude visoke kvalitete i inovativne proizvode i međunarodno su aktivni.

Važno je saznati dobro prilikom odabira slušnog aparata i dobiti savjet od stručnjaka kako bi pronašao najbolji mogući uređaj za individualne potrebe.