Smartphone - Handy Hörgerätekompatibel | MySecondEar

Smartphone - Kompatibilan sa slušnim aparanjem za mobitel

Slušni aparati su ključni za mnoge ljude koji imaju problema sa sluhom koji žive normalan život. Danas su pametni telefoni postali neophodan pratitelj većine ljudi. Stoga je važno da proizvođači slušnih aparata osiguraju kompatibilnost sa pametnim telefonima kako bi svojim kupcima omogućili bolje korištenje.

Što je kompatibilnost pametnih telefona?

Kompatibilnost s pametnim telefonom sa slušnim pomagalima odnosi se na to može li slušni aparat biti spojen na pametni telefon. Ova veza se može uspostaviti putem Bluetooth -a. Veza omogućuje izravno kontrolu slušnog aparata s pametnim telefonom, promjenu postavki, pa čak i strujanje poziva ili glazbe izravno na slušni aparat.

Zašto je kompatibilnost pametnih telefona važna?

Kompatibilnost pametnih telefona je važna jer povećava udobnost i fleksibilnost za korisnike slušnog aparata. S pametnim telefonom nositelji slušnih aparata mogu kontrolirati svoje slušne aparat bez da ih izvade iz ušiju. To omogućava pružateljima da brzo prilagode postavke volumena ili programa bez stalnog uklanjanja i korištenja slušnih pomagala.

Osim toga, korisnici slušnih aparata također mogu bežično povezati svoje slušne pomagale sa svojim pametnim telefonom kompatibilnošću pametnih telefona i strujanjem glazbe ili pozivima izravno na njihova slušna pomagala. To omogućava prijevoznicima da bolje čuju pozive i glazbu bez potrebe za nošenjem dodatnih slušalica.

Koji su proizvođači pametnih telefona kompatibilni?

Većina proizvođača slušnih aparata sada nudi slušna pomagala s Bluetooth vezom koja su kompatibilna s većinom pametnih telefona. Proizvođači pametnih telefona koji su kompatibilni s većinom slušnih pomagala uključuju Apple, Samsung, LG, Sony i Huawei.

Appleovi uređaji posebno su prilagođeni slušnim pomagalima, jer su opremljeni posebnim funkcijama koje olakšavaju vezu i kontrolu slušnih pomagala. Te funkcije uključuju "Made za iPhone" (MFI) i "Zdravstveni zvuk". MFI omogućuje izravnu vezu između slušnog aparata i iPhonea, dok "zvuk slušnog aparata" proširuje funkciju audio struje na slušni aparat.

Samsung uređaji također su kompatibilni s većinom slušnih pomagala i nude jednostavnu Bluetooth vezu. Ostali proizvođači kao što su LG, Sony i Huawei također nude jednostavnu Bluetooth vezu za povezivanje slušnih pomagala sa svojim pametnim telefonima.

Koji su proizvođači slušnih aparata kompatibilni?

Većina proizvođača slušnih aparata sada nudi Bluetooth veze za svoje slušna pomagala. Najpoznatiji proizvođači uključuju Phonak, Oticon, Widex i GN Restund.

Phonak nudi širok raspon slušnih pomagala s Bluetooth vezom. Vaši slušni aparati kompatibilni su s većinom pametnih telefona, uključujući Appleove iPhone modele. Phonak nudi i aplikaciju pod nazivom "Myphonak", s kojom nositelji slušnih aparata mogu kontrolirati i personalizirati svoje slušne aparat izravno sa svog pametnog telefona.

OTICON također nudi Bluetooth veze za vaša slušna pomagala koja su kompatibilna s većinom pametnih telefona. Oni također nude aplikaciju pod nazivom "OticOn On", s kojom korisnici slušnih aparata mogu kontrolirati, personalizirati i čak strujati glazbu ili pozive izravno na slušna pomagala.

Widex također nudi Bluetooth veze za vaše slušne pomagale koji su kompatibilni s većinom pametnih telefona. Također imate aplikaciju pod nazivom "EDIDEX MOMENS", koja korisnicima slušnog aparata omogućuje personaliziranje svojih slušnih aparata i prilagođavanja postavki poput volumena i kvalitete zvuka.

GN Resound nudi Bluetooth veze za vaša slušna pomagala koja su kompatibilna s većinom pametnih telefona. Oni također nude aplikaciju pod nazivom "Resound Smart 3D", koja omogućuje korisnicima slušnog aparata da kontroliraju i personaliziraju slušna aparat, da emitiraju glazbu i pozivaju izravno na njihova slušna pomagala.

Fazit

Kompatibilnost pametnih telefona sa slušnim pomagalima važna je funkcija koja povećava udobnost i fleksibilnost za korisnike slušnog aparata. Većina proizvođača slušnih aparata sada nudi Bluetooth veze za svoje slušne aparat koji su kompatibilni s većinom pametnih telefona. Međutim, važno je napomenuti da nisu svi slušni aparat i pametni telefoni međusobno kompatibilni. Prije nego što kupite novi slušni aparat ili pametni telefon, trebali biste biti sigurni da ste kompatibilni jedni s drugima kako biste osigurali najbolje moguće iskustvo slušanja.