Unsichtbare Hörgeräte - Preise & Erfahrungen

Slušni aparat nevidljivo: Slušni aparat koji ne vidite

Tržište slušnih aparata posebno je očito: ponuđene slušni aparati uvijek su manji i neustrudno . Na primjer, proizvođači se izričito oglašavaju s neupadljivošću svojih slušnih pomagala - posebno u kontekstu mrežnog marketinga, modeli "nevidljivi" premještaju se u središte pozornosti.

Treba li optika predstavljati osnovu odluke za odgovarajući slušni aparat? U ovom ćete članku saznati što stoji iza trenda: jesu li spojeni ido slušni aparat prikladno za vas ili bi trebalo biti bolje na HDO uređaj Pad? Uostalom, čak su i bivši popisivači u osnovi "nevidljivi" s dobrom i dužom kosom.

Čak su i saslušni aparati iza uha sada gotovo "nevidljivi"

Veličina slušnih aparata "nevidljivog"

U osnovi, dva dizajna se trguju kao "nevidljivi": CIC slušni aparat (cjelovito u kanalu), koji su vidljivi samo s određenog stajališta, kao i IIC slušni aparati (nevidljivi U kanalu), koji zapravo nisu vidljivi strancima. Modeli ispod su dostupni samo kao verzija baterije-obično vam trebaju baterije u veličina 10 , povremeno i u Veličina 312 . Preporučuju se "nevidljivi" za lagano do srednje veličine sluha, s jakim oštećenjem sluha treba koristiti drugi dizajni. CIC i IIC uređaji također su manje prikladni za vrlo uski ušni kanal.

Da biste napravili "nevidljivi" slušni aparat, mora se uzeti dojam uha, što znači da treba razmotriti nekoliko stvari. Prije svega, provedbu bi trebalo preuzeti samo specijalno osoblje, po mogućnosti majstor. Što se tiče materijala, trebalo bi ga raditi s mekim impresijskim materijalom, koji je umetnut u ušni kanal do potrebne dubine (do drugog kinke ušnog kanala). Zbog anatomski uvjetne interakcije između donje čeljusti i ušnog kanala, dojam se mora odvijati dinamički. Uz pomoć žvakanja i kretanja čeljusti tijekom provedbe, na sjedište slušnog aparata može se značajno utjecati.

Trenutni CIC i IIC uređaji na tržištu slušnog aparata

CIC i IIC slušni aparati prodaju uobičajeni proizvođači slušnog aparata. Međutim, nisu se sve ponude jednako preporučule.

oticon Predstavljen s Oticon vlastiti (od iz od 1,490 eura, u vezi s naknadom za zdravstveno osiguranje ) slušni aparat koji dovodi do izvrsnog zvuka i izvrsnog uklapanja s izuzetno filigranskom tehnologijom.

također Starkey vodi sa svojim najnovijim slušnim aparatom, Starkey"> Starkey"> Starkey"> Starkey"> Starkey"> Evolv ai (od 1.190 eura, A u vezi s naknadom za zdravstveno osiguranje ), CIC model po prvi put, što je također Bluetooth-CAPLE.

Proizvođač Phonak nudi Virtu Marvel Titanium (od 1.790 eura, u vezi s dodatkom zdravstvenog osiguranja ), posebno suptilnih uređaja. Zbog korištene ljuske titana od tankog zida, slušni aparat nestaju do 2,5 mm dublje u ušnom kanalu.

Još jedan "nevidljivi" uređaji fonaks je lirika Phonak. Ovo je cjenovni proizvod za jednokratnu upotrebu koji se mora u potpunosti zamijeniti ako je baterija prazna.

manje se preporučuje je svila x (od 1.290 eura, a u vezi s naknadom za zdravstveno osiguranje ) od < a href = "/collections/Signia"> Signia , budući da je to upitno za dojam uha. Ako koristite IDO slušni aparat , trebalo bi se dogoditi pojedinačno prilagođavanje.

Zaključak: Je li "nevidljivi" slušni aparat?

Unaprijed se može reći: Sama optika nije solidna osnova za odlučivanje -donošenje prilikom odabira prikladnog slušnog aparata! Možete koristiti ido slušni aparat Ako ispunjavate zahtjeve za jedno: to jest, imate laganu i srednju štetu na sluhu, uho vaše uho Kanal je dovoljan velik i spremni ste koristiti uređaj za bateriju.

Međutim, ako pridajete veliku važnost udobnosti i tehnologiji, "nevidljivi" slušni aparat je manje preporučljiv. Jer se općenito primjenjuje sljedeće: što je manji slušni aparat, manje se tehnologija uklapa u nju. Ako želite uživati ​​u dodatnim značajkama i visokoj razini udobnosti, radije biste trebali upotrijebiti ex listener slušatelji . Oni su dostupni kao verzija baterije , uključuju bluetooth funkciju , mogućnost uklanjanja i slušanja./ P>

Ovdje možemo posebno predložiti oticon više (od 1.690 eura, a u vezi s naknadom za zdravstveno osiguranje ), ali u Isto je vrijeme tehnički upućen i ugodan.